Jälleen on painosta saapunut vuoden 2024 ensimmäinen Raportti-lehti. Siinä kerrotaan sekä kuvin että sanoin siitä, mikä One Wayn työssä on ajankohtaista niin Suomessa kuin lähetyskentilläkin.

Tällä kertaa Raportti vie lukijansa mm. Hauhon keskustassa sijaitsevaan entiseen kyläkouluun, joka on kokenut suuren muutoksen: siitä on tullut Toivon Majatalo miehille, jotka haluavat jättää taakseen päihteet ja mahdollisen rikoskierteen – koko entisen elämänsä. Lue, miten he ovat onnistuneet tavoitteissaan.

Lapsetkin ansaitsevat kuulla evankeliumia, ja siksi pyhäkouluja on käynnistetty jo useassa One Way -seurakunnassa. Raportista näet, miten lapsityö on lähtenyt alkuun, ja mitä Lastenmission kouluttaja Helena Vähäkangas neuvoo niille, jotka suunnittelevat lapsityötä.

Mongoliassa tehtävän työn hyvä hedelmä on huomattu jopa kansallisella tasolla. Vaikka kristityt ovat vain pieni 2 % vähemmistö maassa, One Wayn työ kiinnostaa päättäjiä. Viime marraskuussa Ulan Batorin kaupungin sosiaalitoimen työntekijät kävivät tutustumaan paikalliseen työkeskukseemme. Maan alkoholisteja ja asunnottomia auttavan järjestön johtaja ja sosiaalityöntekijä halusivat itse nähdä, kuinka One Wayssä toimitaan, ja niin heillekin voitiin kertoa evankeliumin muuttavasta voimasta.

Löydät monia muitakin kiinnostavia juttuja uudesta Raportti-lehdestä. Klikkaa nettilehteen alta.