Kotimaantyö

One Way -seurakunnat

One Way -seurakunnat tarjoavat hengellisen kodin kristityille eri puolilla Suomea. Paikallisseurakunnissa sekä pienemmissä yhteisöissä kokoonnutaan viikoittain yhteen niin sunnuntaijuhlien kuin Valmistu Jumalan käyttöön -opetuslapseuskoulun merkeissä. Vieraile seurakuntien omalla sivustolla ja lue lisää seurakuntien toiminnasta.

One Way Center

Kotimaan työkeskuksemme sijaitsee idyllisessä Hauhon maalaispitäjässä, jonka lähimmät kaupungit ovat Hämeenlinna, Tampere ja Lahti. One Way Centerillä järjestetään monipuolisesti erilaisia kursseja, tapahtumia ja teemaviikonloppuja. Tutustu One Way Centerin ohjelmistoon ja tule mukaan tapahtumiin.

Miestenkotityö

One Wayn ylläpitää Hauholla sijaitsevaa Toivon Majataloa, joka on kristillinen ja kodinomainen kuntoutuskoti miehille. Kodin päämääränä on tukea päihteidenkäyttäjiä uuteen elämään, jota eivät hallitse päihteet tai muutkaan riippuvuudet.

Lue lisää

Mediatyö

One Way vaikuttaa aktiivisesti mediassa oman TV-kanavan (antenniverkko ja netti-tv), radiotyön sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Raportti-lehden kautta. Mediatyöhömme sisältyy myös kustannustoimintaa esimerkiksi oman kirjallisuustyömme muodossa.

Evankeliumin levittämisen lisäksi median avulla tuetaan ihmisiä heidän hengellisessä kasvussaan sekä tiedotetaan One Wayn lähetystyöstä eri puolilla maailmaa.

Lue lisää

Evankeliointityö

Myös Suomessa on edelleen suuri tarve evankeliumin levittämiselle. Ulkomaantyömme lisäksi teemme aktiivista kotimaan evankeliointityötä, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Lue lisää