Raportti 2/2024 on ilmestynyt. Jos olet paperilehden tilaaja, saat sen postilaatikkoosi tämän viikon aikana. Voit lukea lehden myös nettisivuiltamme tästä linkistä. Tutustu One Wayn ajankohtaiseen työhön niin Suomessa kuin lähetyskentilläkin. Tässä muutamia vinkkejä uuden lehden sisällöstä.

Uushenkisyyden valheeseen uskoo arvion mukaan yli miljardi ihmistä maapallolla. Mitä on tämä henkisyyden muoto, joka lupaa kauneutta, terveyttä ja apua monenlaiseen inhimilliseen hätään? Missä asioissa kannattaa olla valppaana, että tunnistaa erilaisten vaihtoehtohoitojen, hengellisyyden muotojen ja uskontojen keskellä vaikuttavan sielunvihollisen voiman? Usko ja luottamus Raamatun Jumalaan, rukous ja kulkeminen Hänen johdatuksensa varassa liittää meidät sellaiseen turvakallioon, joka voittaa saatanan valheet ja voimat ja pitää erossa pimeyden voimista.

Marjut Hovi on tutkinut valheellisen uushenkisyyden taustoja ja kertoo, mistä kaikki sai alkunsa ja miten se ilmenee entistä monimuotoisempana viidakkona nykypäivän maailmassa.

Lue myös nuoren naisen kertomus, miten hän koki romahduksen erilaisten energiahoitojen, meditaation ja joogan seurauksena, mutta vapautui New Agen siteistä annettuaan elämänsä Jeesukselle.

Hauholla, One Way Centerissä, on tapahtumia, leirejä ja kursseja runsaasti tarjolla kesänkin mittaan. One Way -konferenssi on perinteinen vuoden päätapahtuma elokuussa, viikonlopun ohjelman löydät Raportista samoin kuin kesäkauden muun ohjelmiston.

Ota One Way Centerin ja Hauhon tapahtumakalenteri seurantaan tästä linkistä.

Ennakkotietona: syksyllä jatkuu Hauholla myös suosittu, vuoden mittainen Raamattukoulu. Löydät Raportista lähijaksojen aiheet ja aikataulut sekä ilmoittautumisohjeet. Huomaa myös kaikille avoin Iltaraamattukoulu, joka alkaa elokuussa ja johon voi osallistua Teams-yhteydellä.

Tiimimatkoilla One Wayn eri lähetyskohteissa mukana olleet kummit ja työn ystävät ovat kokeneet ihmisten rakkautta ja anteliaisuutta käsin kosketeltavan köyhyydenkin keskellä. Matkasta jäi pysyvä jälki sydämiin, ja vierailut kodeissa avasivat vielä konkreettisemmin silmiä kaikelle aineellisen tuen tarpeelle, johon voi vastata esimerkiksi liittymällä kummiksi. Pyysimme muutamia heistä kertomaan Raportissa kokemuksiaan. Voit lukea mm. toiminnanjohtajan ensivisiitistä Ugandaan sekä kummityttönsä Intiassa tavanneen Päivin matkatunnelmia. Matkatuliaisina heillä on kaikilla sama pyyntö: muistakaa näitä perheitä ja lapsia myös rukouksin.

Lisää ystävyysmatkoja eri lähetyskohteisiin on tulossa ja niistä saamme uusia kuulumisia seuraavassa Raportissa.

Lisää ajankohtaista ja kiinnostavaa luettavaa, raamattuopetusta sekä kuulumisia mm. miestenpäiviltä löydät uudesta Raportti-lehdestä. Klikkaa nettilehteen alta.