Vaikka 98 % mongolialaisista ei ole kristittyjä, Mongolian työmme johtaja Munkhuu Magsar on jo kahdesti valittu Mongolian parhaaksi johtajaksi. Ja työ kasvaa sitä mukaa kuin Ulan Batorissa sijaitsevassa työkeskuksessa toipuneet entiset alkoholistit tulevat uskoon ja haluavat viedä evankeliumia eteenpäin.

Jo kaksi keskuksessa alkoholista eroon päässyttä ja uskoon tullutta henkilöä on kotiseudulleen Mongolian maaseudulle muutettuaan päättänyt perustaa sinnekin alkoholisteja ja asunnottomia auttavan seurakunnan. Evankeliumin julistamisen lisäksi niissä tuetaan vankilasta vapautuvia ja katujen alkoholisteja.

Työn hyvä hedelmä on huomattu kansallisellakin tasolla. Ulan Batorin kaupungin sosiaalitoimi halusi nähdä konkreettisesti, miten keskuksessa toimitaan, ja siksi kaksi työntekijää vieraili siellä viime marraskuussa. Näin heillekin saatiin kertoa evankeliumin muuttavasta voimasta.

Jumala on voimallinen vapauttamaan syvimmälläkin olevan rappioalkoholistin – siitä Mongolian työkeskuksemme on elävä esimerkki.

Lue lisää täältä Mongolian työstämme.