Herran Jeesuksen lähetyskäsky on otettava vakavasti: menkää, saarnatkaa, tehkää, opettakaa, ja kastakaa. Se ei ole vain kaunis ehdotus Herraltamme, vaan Majesteetin käsky ja toimeksianto!

Voimme sanoa, että olemme liian heikkoja, mutta Sana sanoo:

Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teidän päällenne, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.

Voit sanoa, että olet liian nuori, mutta Sana sanoo:

Älä sano: Minä olen nuori, vaan mene, minne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua.

Voit sanoa: ”En ole viisas.” Mutta Sana sanoo:

Jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta, joka antaa kaikille auliisti ja moittimatta, niin se hänelle annetaan.

Voit sanoa: ”Olen liian vanha enkä ole puhetaitoinen”.

Niin Mooseskin sanoi: ”Oi Herra, minä en ole puhetaitoinen mies. En ole ollut ennen enkä ole senkään jälkeen, kun olet puhunut palvelijallesi, sillä minä olen hidaspuheinen ja kieleni on kankea.” Herra vastasi hänelle: ”Mene nyt, minä olen sinun suusi apuna ja opetan sinulle, mitä sinun on sanottava.”

Laitetaan siis pois tekosyyt ja antaudutaan Hänelle, joka antoi käskyn saarnata evankeliumia ”aina maan ääriin saakka”. Ei katsota omiin vajavaisuuksiimme ja heikkouksiemme, vaan katsotaan Suureen Herraan, joka auttaa meitä vajavaisuuksistamme huolimatta.

Kypros lähetyskohteenamme

Joshua-projektin tietojen mukaan:

Kyproksen pohjoispuolen muslimien keskuudessa on vain vähän, jos yhtään Jeesuksen seuraajia, mutta rukoilkaamme niiden puolesta, jotka pian tulevat Herran perheeseen ja ottavat vastaan ​​hänen siunauksensa.

Lähdemme huhtikuun lopulla kylvämään evankeliumia Etu-Aasian valtioon, Kyprokselle. Sen pohjoispuolella asuu paljon muslimeja. Kypros on myös ”kaikkien kansojen sulatusuuni”, sillä sinne virtaa päivittäin satoja pakolaisia, suurin osa saavuttamattomien kansojen keskuudesta, kuten Lähi-idän ja Afrikan maista. Pelkästään Turkin puolelta Kyprokselle tulee keskimäärin 100 pakolaista päivässä eli yli 30 000 pakolaista vuodessa.

Yle uutisoi viime viikolla, että Kypros on pyytänyt kiireellistä apua siirtolaisvirran hillitsemiseksi. Kyproksen mukaan maan kyky vastaanottaa siirtolaisia on murtumispisteessä.

Tämän inhimillisen kriisin keskellä on nyt todella mahdollisuus tavoittaa Kyproksella niitä Jumalalle arvokkaita ihmisiä, jotka eivät ehkä koskaan ole kuulleet evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta. Rukoillaan yhdessä, että evankeliumin ilosanoma voisi saavuttaa monien sydämet!

Etu-Aasian lähetit